Om oss

Det är vi som skapat Mamsi.se

Martina är legitimerad sjuksköterska samt legitimerad barnmorska och arbetar idag som barnmorska på förlossningen. Martina har, förutom utbildning som barnmorska, även en utbildning som instruktör i birthyoga. Susanne har en utbildning i kost- och näringshälsa bakom sig och har många års erfarenhet som egen företagare inom området kost och hälsa, avslappning samt mental träning och arbetar idag med barn

Vår relation är mamma och dotter med ett gemensamt intresse för avslappning och mental träning i samband med graviditet, förlossningen och tiden därefter. Vi har en övertygelse om att den mentala inställningen samt avslappning har en positiv inverkan på både graviditeten och under förlossningen, men även tiden därefter och att det kan spela en mycket stor roll. Vi anser att det är viktigt just för att kunna känna trygghet och ett lugn, något som i sin tur har många positiva effekter för både förälder och barn.

I dagens samhälle förekommer det mycket stress tillsammans med ett ökat krav från olika håll, och är något som kan påverka graviditet och förlossning på ett negativt sätt. Vi önskar därför kunna inspirera och bidra till ökad kunskap och förståelse som i sin tur kan vara en hjälp under din graviditet, förlossning samt tiden efter förlossningen. En hjälp som vi önskar att du som gravid, eller er som ett par och ert barn kan få hjälp och glädje av.

Vi hoppas att ni här kan finna något som kan inspirera och intressera dig!